Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Veslači Krke u Zagrebu osvojili devet medalja

Veslači Krke u Zagrebu osvojili devet medalja

 

 

Članovi VK Krka prošlog su tjedna u Zagrebu osvojili devet medalja i to na 2. Veslačkom kupu Miljenko Finderle, te Inter City regati.  Dvije zlatne, pet srebrnih i dvije brončane medalje pripalo je 23 šibenskih veslača i veslačica koji su se raspoređeni u 15 posada natjecali u 11 disciplina.

Na 2. Veslačkom kupu Miljenko Finderle posada u sastavu  Kristian Bačelić, Jakov Bumbak, Tome Matešić i Mihovil Škugor  doveslala je do zlata. Kadetski A dvojac (Niko Slavica i Filip Kenedeš) u konkurenciji 16 posuda osvojio je drugo mjesto, baš kao i Antonia Rupić i Antonija Papak.

Dan kasnije na istom je mjestu održana i Inter City regata. Krkin juniorski B osmerac (Kristian Bačelić, Jakov Bumbak, Tome Matešić, Mihovil Škugor, Filip Vranjić, Josip Bačelić Medić, Andrija Šupe, Bruno Čivljak i kormilar Ante Paškvalin)  osvojio je treće mjesto.

Lucija Ninčević  je osvojila srebrnu medalju, dok su Filip Kendeš, Niko Slavica, Tome Rupić i Marko Krečak u svom uzrastu uzeli broncu. Dvodnevna veslačka regata završena  je utrkom juniorskih osmeraca. VK Krka je nastupio u dvije kombinirane posade, i to kao HVS 1 koja osvojila prvo mjesto, i HVS 2 koja je u cilj ušla kao drugoplasirana.

  Objavljeno: 17.05.2012, 08:46h