Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Vikend na Adventuri donosi Marka Škugora, Arsena Dedića, Bang Bang i klizalište!

Vikend na Adventuri donosi Marka Škugora, Arsena Dedića, Bang Bang i klizalište!

 

 

Vikend je pred nama, što znači da nas u Adventurinom Parkiću očekuje puno odlične glazbe, dječjih aktivnosti, degustiranja ponude adventskih kućica, a vrhunac je otvaranja klizališta na Poljani u subotu.

Prvi tjedan Adventure prošao je odlično, a tek se zagrijavamo za ono što slijedi. Kućice rade svakog dana od 10 do 22, vikendom do 24 sata, a za glazbenu podlogu zadužena je naša već dobro poznata Kraljeva straža.

U petak, 10. prosinca Adventuriste će zabavljati kralj prvih plesova, šibenski Jose Careras ili kako ga već brojni obožavatelji nazivaju. Koncert Marka Škugora počinje u 20 sati.

Subota počinje programom za najmlađe. Od 11 do 12 sati u Parkiću će se održati vesela animacija za djecu, a upoznat će šibenskog velikana Arsena Dedića. Točno u podne na pozornicu se penje Bang Bang, jer naučili smo da Šibenčani obožavaju koncerte usred dana.

Istog dana otprilike u isto vrijeme otvara klizalište na čak 375 kvadrata, a kapacitet mu je maksimalno sto osoba, naravno uz poštivanje epidemioloških mjera. Postavljanje je skoro gotovo, a prolaznici su već zadivljeni ledicama koje su  ugrađene u led pa cijela površina svijetli. Savršeno za okušati se u plesu na klizaljkama!

Zero waste

Papirnate čaše su prošlost, a u budućnost ulazimo s višekratnim i razgradivim čašama koje će se moći preuzeti na ‘Zero waste’ kućici na gornjoj etaži parka.

Kako bi Adventura doista bila zero waste, potreba je pomoć Adventurista.

‘Molimo da nas podržite u cilju smanjenja količine otpada na našoj Adventuri i svoju času vratite. Ako ne mijenjate piće, ne mijenjate ni čašu. Posebno se veselimo i svim POTIĆIMA koje se nadamo vidjeti, a koje možete ponijeti od kuće i svoje kuhano vino ili bilo što drugo kuhano ili nekuhano piti iz vlastite čase, odnosno pota. Slobodno se fotografirajte s vašim potićima, objavite fotografije i označite nas!’

Podsjećamo vas da za ulaz u Parkić nisu potrebne covid-potvrde, ali na koncertima maske jesu, kao i držanje razmaka!

 

  Objavljeno: 09.12.2021, 12:45h