Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Vrhunski kulturni događaj u šibenskom kazalištu

Vrhunski kulturni događaj u šibenskom kazalištu

 

 

Šibenska će publika u petak, 21. prosinca, imati priliku premijerno uživati u vrhunskon koncertu klasične glazbe u HNK u Šibeniku.

Riječ je o projektu "Artists on Globe – Božićni gala koncert", odnosno orkestru sastavljenom od renomiranih glazbenika: Goran Končar – violina, Ida Gamulin – klavir, Ana Dražinić – violina, Magda Skaramuca – viola, Ljerka Končar Gamulin – violončelo, Marta Somođi Homan – flauta i Rude Mimica – klarinet.

S početkom u 20 sati, Šibenčani će u petak moći uživati u repertoaru sastavljenom točno po čuvenom Bečkom novogodišnjem koncertu, kojega svake godine, 1. siječnja, prati više od milijardu i pol televizijskih gledatelja diljem svijeta.

Šibenik je prva stanica na turneji "Artists on Globe". Njihov idući koncert je u Zagrebu, 27. prosinca, potom slijede nastupi po regiji, a tada se cijela priča seli u dvorane u Austriji, Njemačkoj i Italiji. 

Cijena ulaznice za šibenski koncert iznosi 150 kuna, s tim da će svaki kupac karte na poklon dobiti i vrijednu grafiku prof. Mate Jurkovića.

  Objavljeno: 20.12.2012, 16:54h