Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta nazočio konferenciji "Požari u Hrvatskoj: obrana i prevencija 2020."

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta nazočio konferenciji "Požari u Hrvatskoj: obrana i prevencija 2020."

 

 

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta sudjelovao je na konferenciji „Požari u Hrvatskoj: obrana i prevencija 2020.” koja se danas održala u Zagrebu.  Konferenciji su nazočili i ministri unutarnjih poslova i obrane Davor Božinović i Damir Krstičević, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, predsjednik uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader i pročelnik HGSS-a Josip Granić.

Cilj konferencije je analiza svih aktivnosti poduzetih u sklopu obrane od požara u sezoni 2019. godine i najava novosti u prevenciji te boljoj organizaciji, koja se priprema za 2020. godinu.

 

Organizator konferencije je Jutarnji list, a podržavaju je Hrvatske šume, Odašiljači i veze, HGSS,Hrvatska vatrogasna zajednica, Ministarstvo obrane, Ministarstvo unutarnjih poslova i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

 

Skup, koji se održava treću godinu za redom, okuplja vodeće stručnjake iz gospodarskih, obrambenih, vatrogasnih institucija i kreatore javne politike u Hrvatskoj. 

 

  Objavljeno: 30.10.2019, 11:06h