Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta nazočio otvaranju tehnološke konferencije "Win Days 19"

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta nazočio otvaranju tehnološke konferencije "Win Days 19"

 

 

 U konvencijskom centru Amadria parka jučer je započela najveća regionalna tehnološka konferencija „Win Days 19“. Središnjem događaju prisustvovali su izaslanica premijera Republike Hrvatske i saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva Bernard Gršić, izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba i pomoćnik pročelnice za informacijski i komunikacijski sustav Igor Plavčić te zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika Danijel Mileta.

 


Uvodno predavanje na početku konferencije održali su direktor Microsofta za središnju i istočnu Europu Philippe Rogge te Tatjana Skoko direktorica Microsofta za Hrvatsku.

 

 

WinDays19 Technology konferencija u četvrtak i petak, 4. i 5. travnja, bavit će se novostima iz IT svijeta koje će donijeti više od 80 stranih i domaćih predavača. Održavat će se sedam predavanja istovremeno, a podijeljena su u četiri programska smjera: aplikacije i infrastruktura, moderno radno okruženje, podaci i umjetna inteligencija te platforma za poslovne aplikacije. 

Foto: ŠibenikIN

  Objavljeno: 04.04.2019, 09:30h