Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta posjetio učenike OŠ Petar Krešimir IV.

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta posjetio učenike OŠ Petar Krešimir IV.

 

 

U povodu početka školske godine 2018./2019. zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i pročelnica za društvene djelatnosti Mirjana Žurić  obišli su danas Osnovnu školu Petra Krešimira IV. gdje su ih, uz učenike i roditelje, dočekali i nastavnici škole s ravnateljem Darkom Junakovićem.

 

„Svima skupa želim uspjeh na početku novog životnog razdoblja, da s lakoćom svladate svoje obveze i da vam škola bude radost i mjesto gdje ćete stvarati lijepa prijateljstva.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta prilikom obraćanja djeci.

 

Polaznicima prvih razreda OŠ Petra Krešimira IV. i područne škole Dubrava zamjenik gradonačelnika podijelilo je prigodne edukativne poklone.

 

Ove je godine u prve razrede osnovnih škola, kojima je osnivač Grad Šibenik, upisano 427 učenika, što je 23 učenika više nego u školskoj godini 2017./2018. Najveći broj učenika prvih razreda upisan je u OŠ Juraj Dalmatinac, Petar Krešimir IV. i Juraj Šižgorić. 

 

Dva razredna odijeljena produženog boravka za učenike prvih razreda organizirana su ove godine u OŠ Juraj Šižgorić. 

 

Osnovne škole na području grada Šibenika pohađa ukupno 3.315 učenika.

 

Ove školske godine u područnom odjeljenju škole Meterize na otoku Zlarinu upisano je sedam prvašića.

 

U gradu Šibeniku djeluje i Katolička osnovna škola, čiji je osnivač Šibenska biskupija, a u ovoj školskoj godini upisano je 42 prvašića.

  Objavljeno: 03.09.2018, 13:41h