Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta sudjelovao na otvorenju OTMC konferencije

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta sudjelovao na otvorenju OTMC konferencije

 

 

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta sudjelovao je jučer na otvorenju međunarodne OTMC konferencije u Kongresnom centru Šibenik u Solarisu.

OTMC konferencije imaju snažan naglasak na najnovijim istraživačkim trendovima i praksama, modelima i metodologijama, studijama slučaja i budućim smjerovima u izgradnji i upravljanju projektima, tehnološkim dostignućima te pratećim pravnim i regulatornim okvirima.

"Grad Šibenik uvelike koristi alate, tehnike i pravila projektnog menadžmenta u svim svojim infrastrukturnim investicijama, bez obzira bila vrijednost investicije nekoliko desetaka tisuća eura ili nekoliko desetaka milijuna eura. To je jedan od razloga zašto uspješno realiziramo naše projekte. Na treba izmišljati toplu vodu, već samo koristiti postojeća znanja i slušati struku", kazao je Mileta u uvodnom govoru.

Ove godine cilj organizatora konferencije je okupiti javne i privatne stručnjake kako bi zajednički postavili put prema izgradnji održive budućnosti, upotrebom nove tehnologije i tehnologije u nastajanju te kroz razmjenu iskustava i ideja.

OTMC i PPF 2024. (IPMA global Project Profession Forum) konferencija održava se u Solarisu do 28. rujna.

Spomenimo, od svog osnutka 1981. godine, serija konferencija OTMC-a započela je kao regionalno središte za razmjenu iskustava i unapređenje postignuća u građevinskoj struci, ali je od tada prerasla u međunarodnu platformu koja okuplja stručnjake i znanstvenike kako bi raspravljali i dijelili svoja postignuća u organizaciji, tehnologiji i upravljanju u građevinarstvu i šire.

  Objavljeno: 26.09.2024, 12:20h