Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić obišao prostore škole na otoku Zlarinu

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić obišao prostore škole na otoku Zlarinu

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, u pratnji ravnateljice OŠ Meterize Margit Vrbičić i pročelnice UO za društvene djelatnosti Mirjane Žurić, obišao je jučer područnu školu Osnovne škole Meterize na otoku Zlarinu gdje će od ove  jeseni  1. razred pohađati  šestero učenika.

 

„Ovo je zaista lijepa vijest za otok Zlarin te smo  obišli prostorije škole kako bi je na vrijeme pripremili za dolazak učenika. Plan nam je objekt prijaviti na natječaj za energetsku obnovu, no do početka školske godine 2018./2019. napravit ćemo nužne sanacije prostora.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

Područnu školu na Zlarinu od 2016. godine pohađa jedna učenica, a s djecom će u školskoj godini 2018./2019.  u kombiniranim razredima raditi jedna učiteljica.

 

 

U objektu je smještena i igraonica za djecu „Bodulići“ koju je Grad Šibenik adaptirao i opremio 2014. godine s iznosom od 100 tisuća kuna. Igraonica za djecu opremljena je klimatizacijskim uređajem, malom kuhinjom, ormarima, potrebnim namještajem te igračkama.

  Objavljeno: 15.06.2018, 10:39h