Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić posjetio prvake Hrvatske u Mini košarci U9

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić posjetio prvake Hrvatske u Mini košarci U9

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić posjetio je jučer na treningu u dvorani Osnovne škole Tina Ujevića selekciju OKK  „Dražen Petrović“ koja se okitila zlatnom medaljom na nedavno održanom U-9 Prvenstvu Hrvatske u Pazinu.

 

Dvanaest dječaka i dvije djevojčice pod vodstvom trenera Zorana Huljeva pokazali su svoje košarkaško umijeće na turniru uvjerljivim pobjedama nad protivnicima.

 

„Čestitam vam na sjajnoj igri i osvojenoj medalji, a ujedno vam i čestitam što se odabrali sportski način života. Ovim uspjehom dokazali ste kako je naš grad rasadnik sportskih talenata. Nastavite marljivo trenirati i ustrajte u daljnjem radu te vjerujem da je pred vama osvajanje brojnih medalja.“, poručio je mališanima zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te im uručio prigodne poklone.

 

Trener Miro Kotarac istaknuo je kako je ova selekcija ponos OKK „Dražen Petrović“, a uvjeren je kako će se iz dvorane na Baldekinu iznjedriti još mnoga košarkaška imena.

 

Pobjednička ekipa OKK „Dražen Petrović“ nastupila je u sastavu: Tin Jurić, Ena Ivić, Tomislav Dragović, Filip Suton, Tonko Stošić, Andrija Garma, Stipe Šarić, Bruno Tešić, Martin Špadina, Fran Hugo Burek, Vito Šarin, Lovre Bratić, Filip Mrša i Matea Peran.

 

 

  Objavljeno: 09.05.2019, 09:33h