Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić pozdravio sudionike međunarodnog projekta za mlade

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić pozdravio sudionike međunarodnog projekta za mlade

 

 

U Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić zamjenik gradonačelnika Paško Rakić pozdravio je danas mlade iz Instituta za mobilnost mladih, sudionike projekta ‘The Laboratory for Youth Workers’.

Zaželio im je dobrodošlicu u Šibenik te kazao kako nam je izuzetna čast što su upravo naš grad odabrali za provođenja glavnih aktivnosti samog projekta. 

 

„Vjerujem kako ćete uz rad na projektu, pronaći i vremena za razgledavanje i uživanje u našem gradu te da ćete se upoznati s njegovom bogatom poviješću i kulturom.“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

 

Projekt ‘The Laboratory for Youth Workers’. okuplja 27 sudionika iz 9 europskih zemalja (Portugal, Malta, Italija, Slovenija, Poljska, Sjeverna Makedonija, Bugarska, Turska i Hrvatska).

Institut za mobilnost mladih iz Zagreba u Šibeniku će, od 25. listopada do 1. studenog, provoditi glavne aktivnosti projekta.

 

‘The Laboratory for Youth Workers’ je trening koji je posebno projektiran za osobe koje rade s mladima i koji se zanimaju za mentorstvo i korištenje metoda podučavanja u radu svojih organizacija. 

  Objavljeno: 30.10.2019, 13:21h