Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio mlade iz devet europskih zemalja

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio mlade iz devet europskih zemalja

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je danas polaznike projekta Youth Work in the Digital Era (Rad s mladima u digitalnom dobu) kojeg provodi Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave. Mladi iz devet europskih zemalja - Malte, Bugarske, Rumunjske, Italije, Slovenije, Mađarske, Poljske, Estonije i Hrvatske, predstavnici različitih nevladinih organizacija, borave od 17. do 22. studenog u Šibeniku gdje se u sklopu projekta osposobljavaju za korištenje online alata u svom radu.

 

Ovo je već druga godina da su predstavnici Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave izabrali upravo grad Šibenik za provedbu svog međunarodnog projekta.

 

„Drago nam je što ste ponovno odabrali naš grad za mjesto susreta i međukulturalne suradnje. Osim što je Šibenik grad- prijatelj djece, u posljednjih nekoliko godina, mnogo ulažemo u različite projekte koji se tiču mladih. Od razvoja visokoškolskih ustanova do brojnih radionica koje se provode s mladima u Urbanom centru u Šibeniku. Vjerujemo kako ćete u našem gradu steći nova znanja i iskustva te ih prenijeti u svoje zemlje.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

Cilj projekta Youth Work in the Digital Era je osiguravanje boljeg utjecaja, vidljivosti i povećanja razine online angažmana te sudjelovanja ciljanih skupina, a projekt financira Europska komisija u sklopu Erasmus+ programa. 

  Objavljeno: 21.11.2017, 13:09h