Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio predstavnike braniteljskih udruga iz Pakraca i Lipika

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio predstavnike braniteljskih udruga iz Pakraca i Lipika

 

 

 Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je danas predstavnike Udruge hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od PTSP-a Pakrac –Lipik koji tradicionalno svake godine posjećuju grad Šibenik i okolicu. Domaćin im je Braniteljsko socijalno radna zadruga „Branitelj“.

 

Članovi braniteljskih udruga iz Pakraca i Lipika u sklopu posjeta našem gradu obišli su spomen područja stradalim braniteljima, a posjetili su i Opću bolnicu Šibenik gdje su se sastali s ravnateljicom Sanjom Jakelić.

 

„Drago nam je što gajite dobru suradnju s udrugama s našeg područja te izmjenjujete dragocjena iskustva u radu s braniteljima oboljelim od PTSP-a i članovima njihovih obitelji. Ujedno vam čestitam na dugogodišnjem predanom radu, neka vam to što činite dobro djelo za svoje suborce bude na ponos i čast.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

 

Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od PTSP-a Pakrac-Lipik Ivica Mateš zahvalio se zamjeniku gradonačelnika na prijemu te istaknuo kako udruga djeluje već 18 godina, a u sklopu njihovih brojnih aktivnosti prošlo je više od 1500 branitelja. 

  Objavljeno: 12.04.2019, 13:01h