Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio uspješnog šibenskog borca Milana Runjića

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio uspješnog šibenskog borca Milana Runjića

 

 

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je danas Milana Runjića u povodu osvajanja zlatne medalje na nedavno održanom međunarodnom turniru u brazilskom jiu jitsu „Split 2018.“. 


„Čestitam na sjajnom rezultatu te ostvarenom uspjehu. Vjerujem kako će uporni rad i treninzi u budućnosti iznjedriti i nove pobjede u ovom atraktivnom sportu.“, poručio je zamjenik gradonačelnika. 

 

Šibenski borac zahvalio se na čestitkama te istaknuo kako su pred njim mnoga natjecanja, a istaknuo je i zadovoljstvom činjenicom što Jiu Jitsu klub u Šibenik iz godine u godinu broji sve više članova. 

 

Brazilski Jiu Jitsu je borilačka vještina i borilački sport koji je usredotočen na borbu na tlu s ciljem dobivanja dominantne pozicije korištenjem poluga na zglobovima i gušenja da se prisili protivnika na predaju. Promovira princip da se manja, slabija osoba korištenjem ravnoteže i nebrojenog broja tehnika može obraniti od puno većeg i snažnijeg neprijatelja. Može se trenirati za samoobranu, kao sportski jiu jitsu na natjecanjima, za grappling natjecanja i za MMA (mješoviti borilački sport).

  Objavljeno: 05.09.2018, 12:06h