Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zanimljiva događanja u knjižnici sljedećih nekoliko dana

Zanimljiva događanja u knjižnici sljedećih nekoliko dana

 

 

Gradska knjižnica Jurja Šižgorića pripremila je bogata događanja sljedećih nekoliko dana.

 

Danas, 21. ožujka, u 17 sati na rasporedu je seminar/radionica "Emocionalni svijet djece s disleksijom". Teme su simptomi disleksije, Disleksija i frustracije i Prava djeteta s disleksijom. Predavači su Deniza Marasović, prof. log. Zadar, i Haira Wolf Hasanović, prof. log., Šibenik. Organizator je Udruga za pomoć djeci s teškoćama u učenju Šibensko-kninske županije "Izvor ljubavi" Šibenik.

 

 U subotu, 22. ožujka, u 10 sati slijedi  predstavljanje slikovnice Svjetlo nade, u povodu Dana narcisa.Slikovnicu su napisale i ilustrirale učenice 2.A razreda OŠ Jurja Šižgorića pod mentorstvom učiteljice Helene Šarić, koje će je predstaviti zajedno s Danči Mihovilčević, dr. med. Slikovnica je nastala u suradnji OŠ Jurja Šižgorića, Gradske knjižnice "Juraj Šižgorić" i Lige za borbu protiv raka Šibensko-kninske županije.

 

 

Idući tjedan, započet će radno i to predstavljanjem  analize lokalnih potreba revitalizacije povijesne jezgre grada Šibenika -projekta JEWEL, koja će se održati u ponedjeljak, 24. ožujka u 13 sati. 

  Objavljeno: 21.03.2014, 09:16h