Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Započela nova akademska godina na studiju Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora

Započela nova akademska godina na studiju Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora

 

 

 

48 novih studenata  sveučilišnog studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku odslušalo je danas svoj  Uvodni sat akademske godine 2016./2017.g.

Uz voditelja Studija Marka Delimara, predavanju je nazočio dekan FER-a Mislav Grgić te gradonačelnik Željko Burić.

„ Stvorili smo uvjete da na ovom studiju možete stjecati znanja i vještine koja će razviti kompetenciju za rad u struci i povećati vašu vrijednost na tržištu rada. Razvoj studija je iznimno važan projekt za Grad Šibenik,  a konačni cilj nam je  ostvarenje Nacionalnog centra zelenih industrija. Paralelno, uz obrazovni dio, radi se i na realizaciji projekta Studentskog kampusa koji će ponuditi adekvatan smještaj studentima. Pohvalan rezultat lanjskih studenata prve godine opravdao je uloženi trud i materijalna sredstva ,a  puno uspjeha u daljnjem obrazovanju želim i vama“, poručio je danas gradonačelnik Željko Burić brucošima šibenskog sveučilišnog Studija.

„ Šibenik je kolijevka obnovljivih izvora energije, a uz odlične stručnjake, ovdje imate priliku učiti i u moderno opremljenim prostorima, jednima od najboljih u Hrvatskoj“, poručio je Marko Delimar, voditelj Studija. Delimar je dodao i da je drugu godinu Studija upisao 31 student, od kojeg broja je njih 28  položilo sve ispite, odnosno ' očistilo'  predmete s prve godine.

 

 

  Objavljeno: 03.10.2016, 14:22h