Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Započela osma stručna konferencija socijalnih radnika

Započela osma stručna konferencija socijalnih radnika

 

 

Osma po redu stručna konferencija socijalnih radnika  „Socijalni rad u svijetu promjena“ otvorena je danas u hotelskom naselju Solaris.

Sudionike konferencije na svečanosti otvorenja pozdravio je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te im poželio uspješan rad. Svečanosti otvorenja nazočili su, između ostalih, državna tajnica ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Marija Pletikosa, predsjednica HUSR-a Štefica Karačić te pročelnik UO za zdravstvo i socijalnu skrb šibensko-kninske županije Nikola Mihaljević .


Konferencija pod nazivom Socijalni rad u svijetu promjena ima za cilj progovoriti o brojnim izvanjskim društvenim promjenama koje ostavljaju traga na socijalnim problemima i životima korisnika socijalnog rada, ali i o promjenama koje se događaju unutar profesije.

 

Stručnjaci su pozvani podijeliti svoja iskustva ili rezultate istraživanja u nekom od tematskih područja, a sve u svrhu jačanja kapaciteta profesije da se adekvatno nosi sa svojom nepredvidivom realnosti.

 

Konferenciju koja se održava od 18. do 20. listopada organizira Hrvatska udruga socijalnih radnika u partnerstvu s  Ministarstvom za demografiju,obitelj, mlade i socijalnu politiku.

  Objavljeno: 18.10.2017, 15:11h