Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Započela prodaja dnevnih ulaznica za Terraneo

Započela prodaja dnevnih ulaznica za Terraneo

 

 

Više od stotinu međunarodnih i domaćih izvođača svojim će svirkama glazbeno začiniti ovogodišnji Terraneo. Njihovi nastupi raspoređeni su u četiri festivalska dana na čak sedam festivalskih pozornica; svim posjetiteljima predstavljamo dio festivalske križaljke – postav svirki za prva tri dana!

NAPOMENA: Ovim putem objavljujemo isključivo festivalski raspored za prva tri dana; raspored četvrtog dana, 10. kolovoza, objavit ćemo uskoro, u slijedećoj objavi. Festivalski raspored u ovoj formi podložan je promjenama te postoji mogućnost da trenutnoj festivalskoj postavi bude pridružen još pokoji glazbeni izvođač. Isto tako, ovaj raspored ne uključuje redoslijed izvedbi – kompletna satnica festivala bit će objavljena u drugoj polovini sprnja.

U skladu s time, od sutra u pretprodaju kreću dnevne festivalske ulaznice za prva tri dana Terraneo festivala (07., 08. i 09. kolovoza), a cijena istih u pretprodaji iznosi 230 kuna. Dnevne ulaznice mogu se kupiti u sustavu Eventima te on-line, putem web stranice www.eventim.hr.Cijena dnevnih ulaznica za spomenuta tri dana na samom festivalu iznosit će 250 kuna.

Za sve posjetitelje koji sada kupe dnevne ulaznice, postojat će mogućnost nadoplate do cjelovite festivalske ulaznice za sva četiri dana. Više informacija o tome objavit ćemo uskoro.
 

 

  Objavljeno: 26.06.2012, 11:53h