Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Započela regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo

Započela regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo

 

 

Regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnoga programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske održava se danas u prostorijama Dječjeg vrtića Ljubica. Na smotri sudjeluju predškolske ustanove s područja Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Okupljene je pozdravio zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta poželjevši sudionicima dobrodošlicu u naš grad te uspješan rad. Skupu se u svojstvu domaćina obratila i ravnateljica Dječjeg vrtića Smilje Gorana Rakić ukratko predstavivši rad svoje ustanove.

Andreja Silić, koordinatorica Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske za područje predškolskog odgoja, potom je predstavila kriterije za vrednovanje projekata te je istaknula važnost poticanja učenja o ljudskim pravima od najranije dobi.

Na smotri će se predstaviti ukupno 11 projekata, a potom će procjenitelji odabrati projekte koji će se predstaviti na Državnoj smotri. Svoja dva projekta "Kako je nastao naš grad Šibenik" i "Šibenski balun" predstavit će Dv Smilje - područni odjel Građa.

Otvorenje smotre obogatila su djeca iz etno igraonice Balarin.

  Objavljeno: 05.05.2023, 11:54h