Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Započeo Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

Započeo Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

 

 

Jutros je u Kongresnom centru Amadria Park otvoren 31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Na njemu će danas i sutra sudjelovati čitav niz stručnjaka koji će kroz različite panel rasprave, prezentacije i edukacije pokušati naći rješenja za izazove koji se stavljaju pred hrvatski turizam.

 

Otvorenju Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika prisustvovao je i gradonačelnik Šibenika Željko Burić.

 

„Bez međusobne povezanosti svih segmenata društva koji čine neku lokalnu sredinu nemoguće je uspjeti u turizmu. Potrebna nam je uska povezanost koja kreće od najbanalnijih stvari pa sve do krupnih komunalnih problema; očekujem od vas da podvučete crtu i dođete nam s konkretnim zaključcima ili zahtjevima. Grad Šibenik učinit će sve da njegovi ugostitelji i obrtnici budu zadovoljni jer to dovodi i do sretnih gostiju koji će se s veseljem vraćati u naš grad.“, izjavio je gradonačelnik Burić poželjevši svima prisutnima da ovaj kongres  dalje unaprijedi stanje hrvatskog turizma.

 

Na otvaranju Kongresa obratili su se i  predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, državni tajnik Ministarstva turizma Tonči Glavina, saborska zastupnica Branka Juričev Martinčev, župan Goran Pauk, i kao domaćin Joso Smolić, predsjednik OK Šibensko- kninske županije.

 

Kongres završava u utorak 27.11. s objavom zaključaka kongresa koji će biti i prenošeni uživo na Facebook stranici Hrvatske obrtničke komore.

 

 

  Objavljeno: 26.11.2018, 13:48h