Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Završen DUSZ-ov natječaj za dječje radove

Završen DUSZ-ov natječaj za dječje radove

 

 

Roko Sovitti, 6.5 godišnji dječak iz šibenskog Dječjeg vrtića Žižula, osvojio je 3. mjesto na natječaju za dječje radove koju drugu godinu za redom organizira Državna uprava za zaštitu i spašavanje.  Roko je na natječaju sudjelovao u kategoriji  likovni radovi djece starije predškolske dobi sa svojim radom Vatrogasci gase požare sa svojim alatima. Pobjedu u istoj kategoriji odnio je šestogodišnji Milorad Oršoš iz Predškole OŠ dr. Ivana Novaka iz Macineca i to radom Vatrogasni auto.

DUSZ je organizirala Natječaj za likovne, literarne i video/foto radove djece i mladih predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta te djece i mladih s posebnim potrebama iz Republike Hrvatske za školsku 2011./2012. godinu, na temu katastrofa i snaga zaštite i spašavanja. Kao i 2011. godine i ovogodišnja suradnja s Agencijom za odgoj i obrazovanje omogućila je odabir najkvalitetnijih radova.

Zbog velikog prošlogodišnjeg interesa, ove je godine povećan broj kategorija te je uvedena kategorija likovnih radova za djecu starije predškolske dobi, kategorija likovnih i literarnih radova za djecu i mlade s posebnim potrebama te kategorija video i foto radova za srednjoškolce.

Služba za civilnu zaštitu zaprimila je 202 likovna rada, 18 foto radova te 65 literarna rada. Interes djece i mladih i ove godine je velik što je vidljivo i iz pristiglih radova sa županijskih razredbenih povjerenstava.

  Objavljeno: 24.04.2012, 08:05h