Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Završna izložba dječjih radova Adventurice

Završna izložba dječjih radova Adventurice

 

 

Pozivamo sve roditelje i njihove mališane danas u 17 sati u Galeriju Matija, kada će se održati završna izložba preko 1.500 dječjih radova nastalih u sklopu ovogodišnjeg Adventurinog programa za najmlađe! – poručili su organizatori.


Jedan od najvećih iskoraka ovogodišnje Adventure definitivno je bila (re)organizacija ovogodišnjeg programa za najmlađe koji je, sve od 7. prosinca, za cijelo vrijeme trajanje Adventure, u preuređenom prostoru Galerija Matija svakodnevno nudio raznolik program, pa su našim najmlađima, osim brojnih radionica na temu recikliranja, bili ponuđeni i zabavni, interaktivni sadržaj, dječje predstave, čitanja priča, DJ radionica, izrada zdravih kolačića i napitaka, a po prvi put je u sklopu Adventure organiziran i dječji doček Nove godine.


Adventurica je u 25 dana ponudila 50 različitih programa u kojem je sudjelovalo oko 1500 naših najmlađih sugrađana, a uz njih, u kreativnom pogonu u Galeriji Matija sudjelovale su gotovo sve šibenske ustanove u kulturi, brojne udruge kao i pojedinci koji se bave kreativnim radom, a cijeli program Adventurice usko je vezan uz edukaciju o ekološkoj održivosti, odnosno uz glavnu temu šibenske Adventure, a održivosti realiziran je uz potporu i u suradnji s Nacionalnim parkom Krka.

  Objavljeno: 02.01.2019, 12:26h