Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Završna svečanost projekta „Eco Heritage Task Force 2016.“ na tvrđavi Barone

Završna svečanost projekta „Eco Heritage Task Force 2016.“ na tvrđavi Barone

 

 

 

Na tvrđavi Barone u četvrtak, 11. kolovoza s početkom u 21 sat održat će se završna svečanost projekta Eco Heritage Task Force 2016.  u kojem sudjeluju mladi iz hrvatskog iseljeništva. Ovom prigodom gradonačelnik Željko Burić uručit će zahvalnice mladim volonterima i sudionicima  projekta.

 

Projekt Eco Heritage Task Force 2016. organizira Hrvatska matica iseljenika u suradnji s Gradom Šibenik i Nacionalnim parkom „Krka“.

 

Projekt okuplja četrdeset mladih iz Argentine, Australije, Bolivije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Hrvatske, Irske, Južne Afrike, Mađarske, Makedonije, Paragvaja, Rumunjske, Slovačke, Slovenije i Srbije koji su u srpnju stigli u Šibenik  te su tijekom svog boravka upoznali bogato prirodno i kulturno-povijesno naslijeđe Hrvatske, aktivno sudjelovali u programima, arheološkim istraživanjima na lokalitetu Burnum u Nacionalnom parku „Krka“ te na uređenju i održavanju šibenskih tvrđava.

Projekt podržavaju i Turističke zajednice grada Šibenika i Šibensko-kninske županije uz stalnog partnera Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

Na završnoj svečanosti mladih iseljenika bit će prikazan i amaterski film snimljen  u sklopu filmske radionice koju su  pohađali sudionici projekta.

  Objavljeno: 09.08.2016, 13:57h