Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Završni party Terraneo festivala

Završni party Terraneo festivala

 

 

Posljednjeg dana Terranea 2012., koji je osmišljen kao poseban poklon svim posjetiteljima festivala kao veliki završni party, uz cijenu dnevne ulaznice od samo 50 kuna, dočekalo nas je pregršt DJ-a i drugih izvođača.

Kao i do sada, na pozornici Akustika održala su se zadnja dva nastupa, mlade kantautorice i multiinstrumentalistice Melite Sabljo i duhovitog Emila Töpfera.

Pozornice Terra i Aqua bile su zatvorene za posjetitelje, ali svirka se nastavila na Aeru uz domaće sastave različitih žanrova, od Cinkuša i njihove varijante tradicijske kontinentalne glazbe, do urbane dalmatinske glazbe u izvedbi Kuzme & Shaka Zulu, te domaćih snaga u zvukovima bendova Krug i L'kok.



Tu je u makedonski sastav The John, multiinstrumentalista Ljupe Angelova poznat po uzbudljivim live nastupima, te nastup zabavnog francuskog orkestra Juke koji će sigurno rasplesati i najsramežljivije neodoljivom kombinacijom gipsy jazza i funka.

Uz to, u Red Bull Music Academy hangaru u sklopu Aero zone odvijali su se nastupi međunarodnih DJ-a: Kid VA, Williama Collinsa, Phillipea, i CHINA ft DJ Lixo, vatrena synt-pop glazbenica baršunastog glasa; u Muzika.HangaRu pak nastupi DJ-a Vedrana Menige, Yesha & Killa P & DMT, Moodswingera, Balkans HiFija.

Ulaznica za zadnji dan festivala i oproštajni party od Terranea 2012. koštala je 50 kuna.

  Objavljeno: 11.08.2012, 17:02h