Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zelena čistka ovog petka u Šibeniku

Zelena čistka ovog petka u Šibeniku

 

 

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja,  već  treću godinu zaredom- diljem Hrvatske se organizira ekološki volonterski projekt „Zelena čistka“ – zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada.

Zelena čistka će se u Šibeniku  provesti ovog petka,  25. travnja s početkom u 9,30 sati, u Park šumi Šubićevac a organizira je Dječji vrtić „Osmijeh“ u suradnji s Gradom Šibenikom i Javnom ustanovom za zaštićene prirodne vrijednosti Šibensko-kninske županije. Kako bi se očistio i oplemenio  prostor koji se nalazi u blizini dječjeg igrališta u akciju čišćenja će se uključiti i druge odgojno-obrazovne ustanove koje se nalaze u blizini Park šume.

Nakon čišćenja i obilaska prostora djeca će uz rubove igrališta ostaviti eko poruke i parole kako bi potakla i druge posjetitelje parka da razmisle o načinu na koji se ponašaju prema prirodi.

Cilj ove akcije je utjecati na razvijanje ekološke svijesti kod djece i odraslih te potaknuti aktivno sudjelovanje u rješavanju problema vezanih za ekologiju.

  Objavljeno: 23.04.2014, 14:45h