Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Zelena zastava podignuta i u područnom vrtiću "Šibenski tići"

Zelena zastava podignuta i u područnom vrtiću "Šibenski tići"

 

 

U četvrtak, 14.lipnja 2018. podigla se još jedna Zelena zastava u područnom vrtiću Šibenski tići, te je Dječji vrtić Smilje tim činom okrunio svoj cjelogodišnji rad na podizanju ekološke svijesti i zdravih navika ophođenja prema prirodi. Uz uvodne pozdravne riječi domaćina, uz ravnateljicu DV „Smilje“  Goranu Rakić , događanju je prisustvovalo mnoštvo roditelja i članova obitelji. Svečanost  je uveličao i zamjenik gradonačelnika Paško Rakić koji nije propustio primijetiti nužnost opreme za ozvučenje, te je istu obećao nabaviti u sljedećoj pedagoškoj godini.

 

Domaćini su istaknuli važnost kvalitetne suradnje sa lokalnom zajednicom i ostalim institucijama u Gradu, pri čemu su zahvalili JU Prirodi Šibensko kninske-županije; gđi Aniti Babačić- Ajduk, , Bikarcu, d.o.o., gosp. Robertu Podrugu i JU NP „Krka“ gđi. Tihani Jurić  na izvrsnoj suradnji i bogatim donacijama didaktike i materijala za istraživanje i igru, kojima su oplemenili vrtićke aktivnosti vezane za ekologiju i zaštitu prirodnih dobara.

  

Djeca su sa svojim odgojiteljima pripremila prigodni program uz  pjesme i  lutkarsku dramsko- scensku  predstavu  „Kako je dupin Jadran spasio more?“ . Djeca su iznijela Zelenu  zastavu u svečanom mimohodu, koju su uz pomoć odgojiteljica postavila na dvorištu vrtića.

 


Još jedan vrtić ukrašen Zelenom zastavom i statusom Međunarodnog eko-vrtića zasigurno je ponos svome Gradu i svim njegovim građanima. 

  Objavljeno: 15.06.2018, 14:40h