Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Željko Koloper primljen u Hrvatsko društvo filmskih djelatnika

Željko Koloper primljen u Hrvatsko društvo filmskih djelatnika

 

 

Željko Koloper, producent Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku  u ovoj je godini primljen u redovno članstvo još jedne umjetničke asocijacije. Poslije primanja u Društvo hrvatskih dramskih umjetnika Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog društva filmskih djelatnika, na sjednici održanoj dana 27. 11. 2012. godine, primljen je i u redovno članstvo Hrvatskog društva filmskih djelatnika u zvanju  ORGANIZATORA.

Željko Koloper do sada je aktivno sudjelovao u desetak filmsko - televizijskih projekata /Obećana zemlja - Veljko Bulajić; Anđeo, prah i pepeo - Antun Vrdoljak; Kako jepočeo rat na mom otoku - Vinko Brešan; Dva igrača s klupe - Dejan Šorak; Loza - Pleić/Rukavina;  Svećenikova djeca - Vinko Brešan,... / kao i u više desetaka snimanja dokumentarnih filmova,  korporativno reklamnih materijala  te  video spotova glazbenika.

Željko Koloper je zaposlen u HNK u Šibeniku kao kazališni producent od 1984. godine. Član je kulturnog vijeća Grada Šibenika zadužen za kazališni i glazbeno - scenski program. Također je i urednik Noćnog programa Međunarodnog dječjeg festivala i član Hrvatske glazbene unije.

  Objavljeno: 29.11.2012, 10:00h