Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Živimo život bez nasilja

Živimo život bez nasilja

 

 

U ponedjeljak, 17. rujna u Šibeniku će se održati niz interaktivnih radionica u sklopu kampanja ‘Živimo život bez nasilja’ koju provode MUP i UNDP u Hrvatskoj. U prijepodnevnim radionicama sudjelovat će učenici osmih razreda osnovnih škola ‘Juraj Dalmatinac’ i ‘Faust Vrančić’, a nastavak akcije je u 18 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik u kojemu će biti izvedena predstava ‘Nasilje – za nasilje nema opravdanja’ u režiji glumca Zijaha Sokolovića, koji je ujedno od strane UNDP-a nominiran za Ambasadora dobre volje za toleranciju. Nakon predstave izvest će se i prigodni glazbeno scenski program.

Kampanja „Živimo život bez nasilja“ u Hrvatskoj se provodi treću godinu, a cilj je među djecom i mladima izgraditi kulture nenasilja, tolerancije i nediskriminacije.

Ove godine u akciji sudjeluju istaknuti glumci, mladi pjevači, pijanisti, iluzionisti, Inicijativa Mladića, profesori i učenici koji zajedno s policajcima i UN-om kroz interaktivne radionice i konceptualnu predstavu progovaraju kako nasilju reći NE.

  Objavljeno: 13.09.2012, 13:30h