Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Žižula otvorila vrtić u Njivicama

Žižula otvorila vrtić u Njivicama

 

 

Ovogodišnja dobitnica nagrade Grada Šibenika, Zorana Ivić, otvorila je danas u Njivicama vrata još jednog dječjeg vrtića, čime je ujedno obilježila i 10 godina rada Dječjih vrtića Žižula.

"Ponosna sam na sve što sam, zajedno sa svojom obitelji i svojim suradnicima, postigla u ovih 10 godina. Bila je to moja odluka života, kada sam shvatila da svoje iskustvo u odgojno-obrazovnom radu trebam spojiti sa svojim organizacijskim sposobnostima i pretočiti u nešto novo i dobro.  Danas imamo 8 vrtića u kojima s radošću brinemo i odgajamo 370 šibenske , skradinske i tribunjske djece i zapošljavamo 56 ljudi.", kazala je Ivić, a posebnu zahvalu uputila je svome suprugu.

Gradonačelnik dr. Željko Burić, koji je zajedno sa svojim zamjenicima mr.sc. Danijelom Miletom i Nikicom Penđerom nazočio otvorenju vrtića, čestitao je direktorici Ivić na realizaciji još jednog projekta koji obiteljima u gradskoj četvrti Njivice znatno olakšava život, ali donosi i novu kvalitetu življenja: "Ovo je jedan od najljepših darova gradu za njegov dan; čestitam Vam na pothvatu kojim ste još jednom dokazali da je Nagrada Grada Šibenika otišla u prave ruke." kazao je gradonačelnik.

Prigodni program, kao kolaž igrokaza i recitacija, izvela su djeca iz vrtića s Meteriza i s Ražina. Novi vrtić, predviđen Strategijom razvoja Grada Šibenika, po pedagoškim standardima Marije Montesori, prihvatit će 50 djece od 1-4 godine, u 3 programa i 2 odgojne skupine. Zaposlene su 4 odgajateljice i 1 domacica, a objekt se proteže na 398 m2, s tim da se na katu nalazi polivalentna dvorana a u krugu objekta je i uređeni okoliš s dječjim igralištem.

  Objavljeno: 28.09.2013, 13:04h