Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

ZVJEZDANA SEZONA NA ŠIBENSKIM TVRĐAVAMA

ZVJEZDANA SEZONA NA ŠIBENSKIM TVRĐAVAMA

 

 

Tvrđava kulture Šibenik danas je predstavila ukupno 27 programa koji će se ovo ljeto odvijati na obnovljenim šibenskim Tvrđavama sv. Mihovila i Barone. U protekle tri godine na tvrđavama se odvilo preko šezdesetak glazbeno-scenskih i filmskih događanja koji već pozicionirali Šibenik kao jednu od vodećih koncertnih destinacija u Hrvatskoj.

Večeras je na Tvrđavi Barone najavljeno i višegodišnje partnerstvo Addiko banke i Tvrđave kulture Šibenik.

Gorana Barišić Bačelić, ravnateljica Tvrđave kulture Šibenik povodom najave ovog partnerstva izjavila je: „Iza tima koji upravlja tvrđavama su tek tri godine rada, brojne nagrade i priznanja, deseci uspješnih programa i suradnji s brojnim partnerima i suorganizatorima želim naglasiti da smo zapravo još uvijek na početku  puta i da su naše ambicije i apetiti puno veći i naš budući rad ide u smjeru da Šibenik kroz priču obnovljenih tvrđava ostane vodeći primjer uspješnog upravljanja kulturnom baštinom i centar kreativnih industrija. Addiko Banka važan je partner u ostvarivanju naših ciljeva.

Maja Čulig, direktorica marketinga Addiko Grupe izjavila je: „Addiko banka podupire projekte od najvećeg kulturnog i društvenog značaja te takvima definitivno vidimo i programe Tvrđave kulture Šibenik. Kao hrvatska, ali i regionalna banka prepoznali smo ideju organizatora za koju držimo da je komplementarna našim poslovnim vrijednostima – jasno, jednostavno i izravno pružanje modernog sadržaja i kvalitetne usluge. I zato smo se odlučili pružiti partnersku i financijsku potporu te ćemo kao generalni sponzor  aktivno  pratiti šibenske tvrđave kulture i doprinijeti pozitivnim  iskustvima  posjetitelja  ove jedinstvene kulturne i turističke atrakcije“.

Prvi strani programi na velikoj pozornici su objavljeni već prije mjesec dana i već sada su polučili veliki interes kako u Šibeniku tako i u čitavoj Hrvatskoj.

 

Tvrđava kulture Šibenik iznova je osmislila odličan program koji će pomoći u ostvarivanju našeg  cilja da Šibenik bude mjesto koje sa svojim kulturnim programima se može staviti uz bok puno većim europskim destinacijama koje imaju puno dužu tradiciju u upravljanju svojim kulturnim sadržajima i programima“, izjavio je dr. Željko Burić, gradonačelnik Šibenika.

  Objavljeno: 05.05.2017, 20:31h