Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Vijesti

Dogradonačelnik Ninić pozdravio herfordske tenisače

Zamjenik gradonačelnice Grada Šibenika Tomislav Ninić sa suradnicima primio je jutros četrdesetak mladih tenisača teniskog kluba Herford iz prijateljskog Okruga Herford, koji su već tradicionalno za vrijeme Uskrsa i uskršnjih blagdana na području naše županije na sportskim pripremama. G. Ninić im je zaželio dobrodošlicu i ugodan boravak u našem gradu, uz želju da se tradicija njihovih dolazaka u Šibenik nastavi i ubuduće. Također ih je zamolio da pozdrave gradonačelnice Klarić i njega osobno, prenesu županici Herforda Lieselore Curländer. U ime herfordskih tenisača zahvalu je uputio Thomas Luther.

  25.03.2008. 12:45h


Uskrsni doručak u Šibeniku

Unatoč lošim vremenskim prilikama, uskrsni doručak, u organizaciji Turističke zajednice Grada Šibenika, posjetio je velik broj građana, ali i gostiju koji su blagdane proveli u Šibeniku i okolici. Uz najavljeni program (mažoretkinje, Šibenska gradska straža, KUD-ovi i dr.) i bogatu trpezu, posjetiteljima je Uskrs čestitala i gradonačelnica Klarić dijeleći uskrsne pogače.

  24.03.2008. 16:15h


Zdravi grad Šibenik: gradonačelnica i dogradonačelnici se priključili akciji PRIJATELJ PRIJATELJU

U povodu uskršnjih blagdana Društvo Naša djeca Šibenik, Gradski tim za Zdravi grad Šibenik, u suradnji s djecom gradskih osnovnih škola, organizirali su danas humanitarnu akciju prodaje uskršnjih pisanica pod nazivom - “Prijatelj prijatelju”. Nastavak je to već započete akcije za pomoć Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac, a pisanice su, uz djecu gradskih osnovnih škola, jučer prodavali prvotimci Košarkaškog kluba Šibenik, Vaterpolo kluba Šibenik i Nogometnog kluba Šibenik, a danas osobe iz javnog života grada Šibenika, među kojima i gradonačelnica Nedjeljka Klarić, te zamjenici Tomislav Ninić i Tomislav Jukić. Ova akcija se održava u sklopu nacionalne kampanje u povodu obilježavanja 20 godina djelovanja Hrvatske mreže zdravih gradova, čiji je član od studenog 2006. godine i grad Šibenik.

  21.03.2008. 11:33h


Grad Šibenik i ORCO grupa potpisali Ugovor o realizaciji projekta OBONJAN RIVIJERA

Gradonačelnica Grada Šibenika Nedjeljka Klarić i Dragan Lazukić, regionalni direktor Orco Grupe za JI Europu, potpisali su danas Ugovor o realizaciji projekta „Obonjan Rivijera“. Time započinje realizacija jednog od najvažnijih projekata u turizmu na šibenskom području kojim će otok Obonjan postati novo poželjno odredište na turističkoj karti Hrvatske. Ovim ugovorom koji će trajati sljedećih pedeset godina, zasnovanim prema BOT modelu, Orco Grupa se obvezuje financirati projektiranje i gradnju novih turističkih objekata kojima će upravljati do kraja isteka ugovora, kada isti, bez naknade, prelaze u vlasništvo Grada Šibenika.

  20.03.2008. 15:19h


Zdravi grad Šibenik: izlet za građanstvo Krčićem nizvodno

Gradski tim za Zdravi grad Šibenik i Hrvatsko planinarsko društvo ˝Kamenar˝ organiziraju izlet za građanstvo ˝Krčićem nizvodno˝. Polazak je 22. ožujka 2008.godine u 8 sati na trgu ispred Robne kuće Vidici. Sve informacije i predbilježbe na mobitel 098 9585 603, gđa Radojka Živković. Izlet se organizira u sklopu nacionalne medijske kampanje ˝POVEZANI ZDRAVLJEM˝, kojom obilježavamo 20 godina djelovanja Hrvatske mreže Zdravih gradova.

  20.03.2008. 14:21h


Uskršnji doručak u Šibeniku

Turistička zajednica grada Šibenika i ove godine na Uskrsni ponedjeljak (24.3.2008.) organizira Uskrsni doručak na Trgu Pavla Šubića I (ispred zgrade Županijskog i Gradskog poglavarstva) u 10h. Svečana povorka, kojoj će se priključiti i motoristi moto klubova ''GALEBI'', ''BILICE'' i ''TRI PITARA',' okupit će se na Poljani u 9,00 sati, a s Poljane kreće u 9,30 sati. Povorku će predvoditi „Šibenska srednjovjekovna gradska straža“ uz „Šibensku narodnu glazbu“ i „Šibenske mažoretkinje“.

  20.03.2008. 11:55h


Gradonačelnica darivala štićenike Cvjetnog doma

U povodu Uskrsa i uskrsnih blagdana, gradonačelnica Grada Šibenika Nedjeljka Klarić sa suradnicima, jutors je posjetila Dom za starije i nemoćne - Cvjetni dom. Tom prilikom štićenicima Doma, kao i korisnicima Programa međugeneracijske solidarnosti u Dnevnom boravku, čestitala je Uskrs i podijelila uskrsne pogače (340 za štićenike Cvjetnog doma, a 60 za Dnevni boravak- ukupno 400 pogača).

  20.03.2008. 10:43h


U petak i subotu ugostiteljski objekti mogu raditi do 2h

Grad Šibenik je donio Odluku da se u dane 21.3.2008. i 22.03.2008. ugostiteljskim objektima na području Grada Šibenika odobri drugačije radno vrijeme u odnosu na propisano, tako da mogu u navedene dane (petak i subota), raditi do 02,00 sata, uz obvezu da ne remete javni red i mira. Propisano radno vrijeme u, zasad još uvijek zimskom periodu, tijekom tjedna je do 24h, a petkom i subotom do 1h.

  19.03.2008. 14:54h


Zdravi grad Šibenik:humanitarna akcija PRIJATELJ PRIJATELJU

U povodu uskršnjih blagdana, u četvrtak 20. ožujka i petak 21. ožujka 2008. od 10 sati na trgu ispred Šibenskog kazališta, Društvo Naša djeca Šibenik , Gradski tim za Zdravi grad Šibenik u suradnji s djecom gradskih osnovnih škola organiziraju humanitarnu akciju prodaje uskršnjih pisanica i aukciju likovnih radova djece iz radionice Centra za vizualnu kulturu djece i mladih pod nazivom - “Prijatelj prijatelju”.

  19.03.2008. 13:46h


ZDRAVI GRAD: HUMANITARNA AKCIJA DARIVANJA DJECE CENTRA ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE ŠUBIĆEVAC – PODRUŽNICA MASLINA

U povodu uskršnjih blagdana, u srijedu 19. ožujka 2008. od 8 – 11 sati u Bratskom Docu, Gradski tim za Zdravi grad Šibenik u suradnji s Katoličkim društvom medicinskih sestara i tehničara Šibenik i Medicinskom i kemijskom školom Šibenik, organizira humanitarnu akciju darivanja djece Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac – podružnica Maslina.

  18.03.2008. 13:54h