Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Dodijeljen prvi dio nagrada na Danima hrvatskog turizma

Dodijeljen prvi dio nagrada na Danima hrvatskog turizma

 

 

Jučer je u Šibeniku u turističkom naselju Amadria park dodijeljen prvi dio nagrada Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva turizma i sporta u kategorijama za destinacije godine, nagrade poslovnom sektoru (Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku), ljude u turizmu te za projekte u sklopu programa „Promocija zanimanja“. 

Goste je uvodno pozdravio šibenski gradonačelnik Željko Burić koji je čestitao svim laureatima. Lista nagrađenih nalazi se u privitku na dnu ovog teksta.

Drugi dio nagrada dodijelit će se danas, 7. listopada za najbolje u turizmu, i to u sljedećim kategorijama: Destinacija godine, Kulturna atrakcija godine, Prirodna atrakcija godine, Događaj godine, Marina godine, Kamp godine, Hotel godine, Putnička agencija godine, Restoran godine, nagrada „Anton Štifanić“ u kategoriji tvrtka/ustanova/udruga te pojedinac, Nagrada za životno djelo te posebna priznanja za izniman doprinos promociji Republike Hrvatske i primjenu principa razvoja održivosti.
 
Tijekom današnjeg dana, odnosno drugog dana Dana hrvatskog turizma, održat će se tradicionalni Hrvatski turistički forum s panelom „Kako biti izvrstan?“ gdje će se govoriti o tome kako mjeriti izvrsnost u hotelijerstvu, kako poboljšati kvalitetu usluge i zadovoljiti krajnjeg korisnika. U sklopu panela sudjelovat će predstavnici Instituta za turizam, hotela Martinis Marchi, Esplanade, TrustYou i Visa Europe. Nadalje, predstavit će se Strateški marketinški i operativni plan hrvatskog turizma za naredno razdoblje te održati razgovor jedan na jedan: Kako je biti digitalni nomad u Hrvatskoj? u kojem će sudjelovati digitalni nomad Steve Tsentserenskya  te koji će voditi Tanja Polegubić iz DNA Croatia - Digital Nomad Association.
 
Dani hrvatskog turizma (DHT), tradicionalni susret turističkih djelatnika te svih dionika u turističkom sustavu Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radiotelevizije, održava se u Šibeniku u turističkom naselju Amadria park Šibenik od 6. do 8. listopada.
 
Ove godine je napravljena internetska stranica www.danihrvatskogturizma.hr i mobilna aplikacija. Preko internetske stranice i aplikacije moguće je stvoriti profil i pratiti sve o događanjima, izletima i smještaju vezanim za Dane hrvatskog turizma 2022.. Osim toga, na navedenoj stranici možete pronaći i detaljnije informacije o sudionicima na panelima i prezentacijama.

  Objavljeno: 07.10.2022, 10:08h

 

  PREGLED DOKUMENATA