Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

U DV Ljubica regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo

U DV Ljubica regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo

 

 

U petak, 05.svibnja 2023.g. u prostorima Dječjeg vrtića Ljubica održat će se regionalna smotra projekata iz područja Nacionalnoga programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske – regionalna smotra za područje Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije.

Smotra će započeti u 10 sati uvodnim obraćanjima domaćina, predstavnika Grada Šibenika te koordinatorice Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske za područje predškolskog odgoja.

Andreja Silić, koordinatorica Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo Vlade Republike Hrvatske za područje predškolskog odgoja predstavit će kriterije za vrednovanje, a potom će uslijediti prezentacija dr.sc. Edite Rogulj s Učiteljskog fakulteta iz Zagreba „Odgojitelj i digitalna transformacija ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“. Oko 11,30h započet će predstavljanje projekata, te od 15 h vrednovanje i odabir projekata za državnu razinu.

  Objavljeno: 03.05.2023, 09:29h

 

  PREGLED DOKUMENATA